Home / Diete de Slabit / Zaharul de Stevie si Pierderea in Greutate – Stevie indulcitor natural cu 0 calorii
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Zaharul de Stevie si Pierderea in Greutate – Stevie indulcitor natural cu 0 calorii

In Statele Unite ale Americii, stevia este o noutate in lista crescanda a substituitilor pentru zahar, numiti ocazional si indulcitori artificiali. Stevia a fost initial disponibila doar sub forma de supliment dietetic in Statele Unite. Astazi, anumite preparatii ale steviei  sunt aprobate pentru folosire ca subsituit al zaharului. Sustinatorii afirma ca stevia este o optiune mai buna decat zaharul obisnuit de masa pentru ca este mai dulce si nu are calorii.

Stevia este un arbust originar din America de Sud. Frunzele plantei de stevie contin compusi care ii dau gustul dulce. De fapt, nu stevia  in sine are aprobare pentru folosinta ca substituit al zaharului, ci preparatiile rafinate ale steviei care contin rebaudiozida A – o distinctie importanta de care trebuie tinut cont in momentul achizitionarii produselor din stevie.

Inlocuitorii zaharului sunt numiti de Administratia Medicamentelor si a Mancarii aditivi alimentari. Administratia Medicamentelor si a Mancarii a declarat ca anumite preparatii foarte bine rafinate ale steviei sunt „general recunoscute ca fiind sigure”, adica ele pot fi utilizate ca inlocuitori ai zaharului. Totusi, aceste extracte foarte rafinate ale steviei  pot cauza efecte adverse usoare, ca senzatia de greata si sentimentul de satietate.

Administratia Medicamentelor si a Mancarii nu a aprobat frunzele intregi ale steviei si nici extractul crud al steviei ca aditiv alimentar din cauza nelinistii cu privire la posibilele efecte asupra sanatatii. Administratia Medicamentelor si a Mancarii are nelinisti mai ales cu privinta la efectele steviei asupra glicemiei, rinichilor si a sistemelor cardiovasculare si reproductive.

Tineti minte ca in timp ce inlocuitorii pentru zahar ca preparatiile rafinate ale steviei ajuta in pierderea in greutate, ele trebui folosite in moderatie si cu o dieta adecvata. Consumul excesiv al mancarii fara zaharuri poate provoca luarea in greutate pentru ca ele contin si alte ingrediente care au calorii.

Folosita in cantitati adecvate stevia ajuta la pierderea in greutate deoarece are zero calorii, nu contine carbohidrati si are index glicemic zero.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*