Home / Masca de Par / Ulei de ricin: masti naturale pentru parul problematic
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Ulei de ricin: masti naturale pentru parul problematic

Masca de par pe baza de ulei de ricin se foloseste de mult pentru tratarea parului, impotriva caderii parului sau a altor probleme ale sale.

Ca orice alte masti, si aceasta se foloseste aproximativ o data pe saptamana, in functie de tipul de masca ales. Uleiul de ricin stimuleaza cresterea parului, hidrateaza scalpul si elimina matreata.

Cea mai simpla masca de par este pur si simplu uleiul de ricin care se aplica la varfurile firelor de par si pe scalp. Parul se lasa acoperit toata noaptea cu o folie de plastic si se clateste doar dimineata. In cazul in care intampini probleme in eliminarea uleiului de ricin, acesta se poate amesteca cu alt ulei (cum este si cel de migdale). Rezultatele vor fi vizibile dupa aproximativ
cinci – sase utilizari.

O alta masca pe baza de ulei de ricin ajuta la refacerea parului deteriorat si accelereaza cresterea parului, daca este folosita regulat. Aceasta masca include: ulei de ricin, orice fel de alcool, suc de lamaie, toate in proportii egale (se poate si cate o lingura din fiecare). Masca se aplica pe scalp si la radacinile parului in mod uniform si se lasa sa actioneze toata noaptea.

Dimineata se clateste si se spala ca in mod obisnuit.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*