Home / Ingrijirea Tenului / Tratamente naturiste pentru cearcane
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Tratamente naturiste pentru cearcane

Indiferent de cauza lor, cearcanele nu pot fi ascunse de machiaj si se recomanda tratarea lor, de regula de doua ori pe saptamana pentru ca nici efectul tratamentelor nu este de lunga durata.

Iti recomandam masti si tratamente naturiste pentru cearcane, sunt modalitati mai eficiente si mai placute.

Masti naturale pe baza de cartofi

  1. In doua bucati de panza rade un cartof crud. Lasa legaturile zece minute pentru a-si face efectul.
  2. Taie doua felii de cartof crud in forma de semiluna si aplica-le sub ochi pentru 10 minute – este o solutie mai rapida.

Tratament indian pentru cearcane: prepara o masca din o lingurita de suc de rosii, trei – patru picaturi de suc de lamaie si un varf de cutit de curcuma. Dupa ce ai lasat masca 15 minute, curata cu apa calda.

O alta varianta o reprezinta preparatele din ceaiuri. De exemplu, intr-o cana de ceai verde racit adauga felii de jumatate de castravete si pune cana in frigider. Timp de 10 minute, tine cateva felii pe ochi.

Ceaiul negru este de asemenea benefic in cazul cearcanelor: timp de 1 – 2 minute aplica pliculete racite de ceai negru si repeta actiunea de patru ori. Ceaiul de musetel poate fi congelat in cuburi de gheata – acestea se aplica de doua ori pe zi, iar tratamentul trebuie repetat cel putin o luna.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*