Home / Pastile si Capsule de Slabit / Tomato Plant – pastile de slabit pe baza de rosii
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Tomato Plant – pastile de slabit pe baza de rosii

Pastilele de slabit Tomato Plant sunt produse care ajuta la pierderea in greutate si sunt 100 % naturale. Ingredientul de baza este extractul de rosii culese din Gradinile din Tianshan, de pe teritoriul Xianjiang. Ele au o valoare nutritiva mult mai ridicata fata de rosiile din Europa. Din acest motiv, pastilele de slabit Tomato Plant nu prezinta efecte adverse si nu dauneaza sanatatii. Rosiile contin licopen, care face parte din familia carotenoizilor, si are abilitatea de a inabusi bacteria de crester. Acidul malic, acidul citric si zaharidele au rolul de a ajuta digestia si de a stimula circulatia alimentelor in intestine.

In plus, pastilele de slabit Tomato Plant  contin si vitamina C, care este foarte importanta pentru controlarea si imbunatatirea organismului uman pentru a reusi sa vindece cancerul de piele. Denumite si „fructele magice ale legumelor”, rosiile au un continut bogat de provitamina A, care sunt asimilate de organism ca vitamina A. Aceasta ajuta la dezvoltarea oaselor si ajuta la prevenirea si tratarea naturala a rahitismului, nictalopiei si a anumitor boli dermatologice.

Pastilele de slabit Tomato Plant ajuta la scaderea colesterolului si a valorii trigliceridelor din sange. Ele ajuta la procesul de pierdere in greutate reducand depozitele de grasimi prin productia de insulina.

Alte ingrediente pe care le contin pastilele de slabit Tomato Plant sunt acidul din rosii coapte – ajuta la accelerarea digestiei si scaderea colesterolului. Acidul malic si citric maresc aciditatea sucului gastric ducand si la imbunatatirii motilitatii a stomacului si a intestinelor. Fibrele de konjac ajuta la eliminarea substantelor toxice, reduc presiunea sanguina, imbunatatesc ritmul inimii si fac pielea mai catifelata.

Pastilele de slabit Tomato Plant ajuta la o pierdere in greutate graduala si naturala. Pentru ca ele contin doar ingrediente naturale nu prezinta efecte adverse si deci nu sunt daunatoare pentru organism, fapt dovedit si de cercetarile stiintifice facute de-a lungul timpului.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*