Home / Dr Oz / Suplimente recomandate de dr Oz
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Suplimente recomandate de dr Oz

Metabolismul este procesul pe care il foloseste corpul pentru a transforma alimentele in energie. Daca pierderea in greutate este amanata, s-ar  putea ca metabolismul tau sa aiba nevoie de un mic impuls. Din fericire, exista cateva lucruri usor de facut pentru a reaprinde motoarele de ardere a grasimilor ale corpului.

Iti prezentam trei suplimente recomandate de dr Oz, suplimente care ajuta la imbunatatirea ratei metabolice a corpului.

Primul supliment recomandat de dr Oz este fucoxantina, care este un compus derivat din alge marine comestibile si s-a aratat in anumite studii ca aceasta ajuta la arderea grasimilor din zona abdominala. Fucoxantina se poate gasi sub forma unor suplimente nutritionale disponibile in magazinele si farmaciile naturiste, de exemplu Xanthigen, care combina algele maronii fucoxantine si ulei de seminte de rodii. Incearca 200 mg in fiecare zi.

Un alt supliment recomandat de dr Oz este sacha inchi, derivat dintr-un tip de nuca crescuta in Muntii Anzi si padurile tropicale din Peru. Este bogat in vitamina E, uleiuri sanatoase omega 3 si are proprietati anti – inflamatoare care ataca grasimile abdominale. Se poate gasi in magazinele naturiste sau online. Se iau 600 mg o data pe zi.

Al treilea supliment recomandat de dr Oz este L – arginina, supliment disponibil in farmacii si online. Acest supliment intregeste pachetul de imbunatatire al metabolismului. Studiile au aratat ca L – arginina, combinat cu exercitii fizice, ajuta la restaurarea echilibrului hormonal care promoveaza masa musculara. Se iau cate 2000 mg de trei ori pe zi.

Aceste trei suplimente se pot lua impreuna, este recomandat sa fie luate la masa.

Dr Oz recomanda si sa adaugi proteine si legume verzi dietei zilnice, pentru a completa procesul de slabire. Digestia a legumelor verzi bogate in fibre este o modalitate usoara de a face metabolismul sa lucreze mai mult si va elimina poftele pentru alimente nesanatoase. In plus, corpul tau va arde de doua ori mai multe calorii digerand proteine in loc de carbohidrati. O modalitate usoara de a adauga proteine in dieta este includerea a doua mese bazate pe peste pe saptamana.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*