Home / Dr Oz / Strategii Dr Oz ca sa te ajute sa slabesti natural
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Strategii Dr Oz ca sa te ajute sa slabesti natural

Dr Oz recomanda anumite strategii in timpul tinerii unei diete de slabit, pentru a slabi natural si sanatos. In primul rand, el recomanda ca la inceputul programului de dieta sa iti masori talia – vei observa ca in primele doua saptamani de dieta ea va scadea in circumferinta.

Pentru a slabi sanatos si natural, dr Oz pune accentul pe o plimbare de 30 de minute, facuta in fiecare zi, fara scuze. Va ajuta la arderea caloriilor si sa te mentii in forma. Aportul caloric trebuie redus cu doar 100 de calorii in fiecare zi, astfel vei slabi aproximativ un kilogram pe luna.

Dr Oz sustine ca trebuie sa mananci atunci cand iti este foame si ca nu trebuie sa numeri carbohidratii si caloriile. Tine minte sa reduce portiile de servire prin folosirea unor farfurii mai mici. Consuma fructe si legume in fiecare zi in portii de cate o palma, de noua ori pe zi, si aproximativ 30 de grame de nuci in fiecare zi. consuma peste de cel putin trei ori pe saptamana, de exemplu somon, mahi mahi, platica.

Ce trebuie sa eviti in cadrul dietei? Dr Oz recomanda sa eviti grasimile saturate sia cizii grasi nesanatosi. Trebuie evitate si alimentele care contin faina alba sau zahar simplu.

Bea un pahar sau doua de apa inainte de fiecare masa pentru a-ti umple stomacul cu mai putine calorii alimentare.

Pentru a face dieta mai usoara pana te obisnuiesti cu ea, Dr Oz sugereaza sa iti gasesti un prieten pentru suport. De asemenea, pentru a evita gustarile ocazionale, umple bucataria cu mancare sanatoasa.

Expertiza medicala a Dr Oz straluceste in planul sau de dieta. Se bazeaza pe modul in care functioneaza corpul, in special cum creierul, hormonii, genetica, muschii si stomacul folosesc, depoziteaza si ard grasimile. Aceasta dieta nu este una stricta, dr Oz promoveaza obiceiurile sanatoase si starea generala de bine pe termen lung.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*