Home / Diete de Slabit / Soia ajuta la Slabire !
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Soia ajuta la Slabire !

Mancarurile care contin soia te vor ajuta sa slabesti, insa consumand prea multe din aceste mancaruri s-ar putea sa te ingrase. Genisteinul este un compus chimic ca si estrogenul gasit in legume sau mancaruri precum soia sau tofu. Estrogenii sunt foarte importanti pentru reglarea grasimilor, mai ales la femei.

In urma cercetarilor efectuate de Institutul National pentru alimentati publica din Olanda, s-a conclus ca genisteinul din soia reduce pofta de mancare, aportul de mancare, scade grasimea organismului si poate ajuta foarte mult in lupta impotriva depunerii grasimilor.

Deasemenea, consumand cantitati foarte mari din genisteinul de soia, va stoca in organism grasimea. De aceea, soia nu poate fi inca recomandata ca o metoda buna de slabire, pana cand nu vor mai fi efectuate si alte teste in aceasta privinta.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

One comment

  1. Da este adevarat acest articol. cand consumam o cantitate normala de soia ma simteam foarte bine si chiar slabeam, daca mancam mai multa atunci incepeam sa ma ingras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*