Home / Diete de Slabit / Slabeste repede cu dieta Dukan
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Slabeste repede cu dieta Dukan

In cazul in care vrei sa slabesti repede si sanatos, dieta Dukan este cea potrivita pentru tine. Pentru a garanta efecte rapide si pentru a mentine greutatea nou obtinuta, dieta este compusa din patru pasi. Prima faza consta intr-o pierdere in greutate puternica si antrenanta; a doua faza reprezinta o slabire uniforma, in a treia faza se stabilizeaza greutatea nou obtinuta, timp de 10 zile pentru fiecare kilogram pierdut, iar in ultima faza se stabilizeaza greutatea definitiv urmand trei pasi foarte simpli si eficienti, care insa trebuie aplicati toata viata, si anume: ziua d ejoi este dedicata proteinelor pure, se consuma trei linguri de tarate de ovaz in fiecare zi si, bineinteles, mai multa miscare, de exemplu renuntarea la lift.

Dieta Dukan are la baza proteinele pure, insa, in afara de albusul de ou, nu sunt alimente care sa fie la fel de pure in ceea ce priveste continutul de proteine. Ca sa poti sa iti alegi sau sa iti formezi meniul, trebuie sa cunosti sursele de proteine pe care le poti folosi de-a lungul dietei. Desi contin proteine vegetale, legumele sunt bogate in glucide, la fel si verdeturile, cerealele, legumele care contin amidon si chiar si soia. Alimentele de tipul carnurilor de porc, oaie, miel, anumitor pasari de curte ca rata si gasca, desi contin proteine, au un continut prea ridicat de grasimi.

Pentru a putea beneficia de slabirea rapida cu dieta Dukan e nevoie de proteine pure care pot fi gasite, chiar daca nu exclusiv, in urmatoarele: orice tip de peste, carne de vitel, crustaceee si fructe de mare, vita (fac exceptie antricotul, file si partile care se consuma prajite), carnea de cal (exceptand fleica), oul – in special albusul care contine proteine pure 10 si apa 90 %, galbenusul de ou contine 30 % hrasimi, 15 % proteine si 45 % apa, vitamine si saruri minerale, lactate degresate. Acestea din urma, desi contin glucide in cantitati  mici, au fost introduse in dieta de slabit Dukan pentru ca sunt gustoase.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*