Home / Diete de Slabit / Slabeste mancand cu dieta Australiana
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Slabeste mancand cu dieta Australiana

Creata de Manny Noaks si PeterClifton de la CSIRO, dieta australiana te ajuta sa slabesti sanatos mancand ceea ce iti place in cantitatile de care ai nevoie. Principiul de baza pe care a fost contruita dieta este ca organismul uman are nevoie de un nivel echilibrat de substante nutritive pentru a se putea dezvolta. De aceea, se recomanda o pondere de 33 % proteine, 36 % carbohidrati si 26 % grasimi.

Proteinele pe care le consumi trebuie sa fie slabe si sanatoase, ca cele din peste, insa poti consuma si carne rosie. Proteinele ajuta la dezvoltarea masei musculare si la arderea mai usoara a tesutului adipos. Dupa cum spuneam anterior, dieta australiana promoveaza consumul de proteine, insa nu in cantitati exagerate. Daca 33 % din meniul dietei este reprezentata de proteine este suficient, orice cantitate in plus poate fi daunatoare organismului. Poti consuma 3 portii de cate 100 de grame de proteine, peste de cel putin doua ori pe saptamana, iar carnea rosie de cel mult 4 ori pe saptamana.

Este important pentru nivelul de energie si buna dispozitie sa consumam carbohidrati din cereale integrale, fructe si legume. Cei 36 % carbohidrati din dieta trebuie impartiti intre toate cele trei mese principale. O portie de 40 de grame de cereale integrale este suficienta, iar in ceea ce priveste fructele si legumele, poti consuma 150 grame de fructe  sau 100 ml de suc neindulcit si minim 300 grame de legume preparate usor.

Dieta australiana  promoveaza si consumul de grasimi (din peste, seminte si nuci) pentru ca sunt importante: ajuta organismul sa se hraneasca cu vitamine, ofera senzatia de satietate si pot ajuta la procesul de slabire. Grasimile recomandate sunt cele din peste, care contin acizi grasi omega sanatosi, nuci si seminte, ulei de masline.

Nu trebuie sa uiti de hidratare. Cel putin doi litri de apa in fiecare zi sunt necesari pentru hidratarea corpului, pentru imbunatatirea digestiei si pentru eliminarea starii de oboseala.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*