Home / Pastile si Capsule de Slabit / Slabeste cu pastilele de slabit Zein
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Slabeste cu pastilele de slabit Zein

Pastilele de slabit Zein contin doar ingrediente naturale, din plante, realizate special pentru a ajuta in procesul de pierdere in greutate prin scaderea apetitului, insa si prin accelerarea ratei metabolice.

Astfel, fara ajutorul unei cure de slabire, pastilele de slabit Zein te poate ajuta sa scazi rapid  in greutate, scade pofta de mancare, stimuleaza ritmul metabolic al organismului, reduce si contracta abdomenul eliminand grasimile.

Dupa cum spuneam, pastilele de slabit Zein contin ingrediente naturale si anume: poria (poria cocos), frunze de lotus (nelumbo nucifera), seminte de coix (coix lachryma – jobi), alge marine brune japoneze (laminaria japonica), seminte de ridiche (raphanus sativus) si frunze de paducel.

Poria din pastilele de slabit Zein reprezinta si o sursa buna pentru grupa de vitamina B, tiamina, riboflavina si niacina – care contin toti aminoacizii esentiali. Extractul de pudra poria este folosit in prepararea suplimentelor dietetice, fiind folosit de catre medicina traditionala chinezeasca de multe secole. Frunzele de lotus contin enzime care previn imbatranirea. Ele sunt renumite pentru proprietatile astringente si continutul de vitaminele B, C si fier al radacinei. Pe langa acestea, lotusul are efect calmant. Semintele de coix au proprietati antireumatice, diuretice, cat si tonice.

Algele marine brune japoneze din compozitia pastilelor Zein contin din abundenta minerale, oligoelemente, enzime, vitamine si aminoacizi, care intaresc sistemul imunitar, favorizeaza schimburile metabolice, tonifica glandele endocrine si detin proprietati antireumatice, remineralizante si de stimulare a circulatiei sanguine.

Doza zilnica recomandata a pastilelor de slabit Zein este o doza unica de doua capsule inainte de micul dejun. In cazul in care dupa patru saptamani de tratament, pierderea in greutate este considerata prea rapida, se poate trece la o singura pastila pe zi. Iar in cazul in care pierderea in greutate nu este satisfacatoare se poate trece la o doza de trei pastile, inainte de micul dejun.

Dupa sase luni de tratament cu pastilele de slabit Zein se recomanda o pauza de minim in trei luni.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*