Home / Pastile si Capsule de Slabit / Slabeste cu capsulele SuperSlim
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Slabeste cu capsulele SuperSlim

Capsulele SuperSlim sunt produse bine cunoscute in Statele Unite ale Americii si in Europa. Cu ajutorul acestor capsule poti pierde in greutate intre 2,5 si 5 kilograme pe saptamana luand doar o capsula pe zi.

Ce contin capsulele SuperSlim? Ele contin nuci konicing, extract de fruct gamboge, de mar, fruct kiwi, extract pudra de konjac si fibre de cartof dulce. Capsulele SuperSlim sunt eficace in pierderea in greutate si te ajuta sa te simti mai bine. Concentratul activ de koncing, denumit si arzatorul de grasimi, combinat cu konjacul, supranumit si luptatorul grasimilor, pot descompune celulele de grasime imediat, pot creste rata metabolica a organismului, pot impiedica absorbtia grasimilor din mancare si te pot face sa te simti mai usoara.

Fructele din capsulele SuperSlim te fac mai sanatoasa si mai frumoasa. Fructele contin multe fibre, vitamine, elemente minerale si microelemente, care impreuna scurteaza timpul de sedere a toxinelor in stomac, ajuta la eliminarea lor din corp, in timp ce ofera nutritie corpului. Acidul din mere ajuta la arderea grasimilor, extractul de kiwi poate descompune proteinele din carne si poate opri absorbtia grasimilor. Extractul de fruct gamboge opreste ca dextroza sa se transforme in grasime si reduce asimilarea energiei.

In plus, ingredientele capsulei SuperSlim te ajuta sa iti mentii senzatia de satietate, ducand la ingerarea portiilor mai mici de mancare de care te vei putea bucura fara sa iti faci griji ca vei lua in greutate.

Capsulele SuperSlim foloseste fructe normale, transformate in material pur printr-o tehnologie avansata, pentru a le face concentrate si pentru a le purifica. Este un produs sigur, fara elemente toxice sau efecte adverse.

Cum se administreaza capsula SuperSlim? Se ia cate o capsula pe zi, trei cutii continue. Dupa ce ati ajuns la greutatea ideala se face o pauza de o luna sau doua, dupa care se ia se ia cate o capsula o doua – trei zile pentru a mentine efectul de pierdere in greutate.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*