Home / Pastile si Capsule de Slabit / Slabeste cu capsula de slabit Super Slim
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Slabeste cu capsula de slabit Super Slim

Capsula de slabit Super Slim este cunoscuta ca fiind un produs pentru slabire in Statele Unite, Europa si Asia.

Ce contine capsula de slabit Super Slim? Ingredientele sale sunt naturale: rodii, nuci koncing, acid hidroxicitric, extract de mere si kiwi, fructe gamboge, konjak, fibre de cartofi dulci si giantarum.

Rodiile sunt prezente in capsula de slabit Super Slim pentru ca sunt cei mai puternici antioxidanti din natura. Antioxidantii repara daunele provocate de radicalii liberi, cei care cauzeaza imbatranirea prematura si ii rapesc corpului infatisarea tanara.

Kiwi-ul este o sursa bogata de vitamina C si vitamina E. Vitamina C este o vitamina solubila in apa, care functioneaza eficient impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi, protejand astfel corpul de diferite boli si afectiuni, incluzand cancerul, obezitatea si astma. Vitamina E este complementara efectelor benefice ale vitaminei E. Extractul de mere, acidul hidroxicitric si extractul de kiwi previn corpul de la productia de grasimi. Fructele contin gel de fructe, fibre, vitamine si multe elemente minerale, care impreuna scurteaza timpul de sedere a substantelor toxice in stomac, ajuta la eliminarea lor din organism si asigura nutritie. Acidul din mere este un element eficient in arderea grasimilor.

Konjakul din capsula de slabit Tomato Plant este o planta perena cu functia de eliminare a substantelor toxice, infrumusetarea tenului, revigorarea pulsului, scaderea presiunii, pierderea in greutate si scaderea apetitului.

Fibrele de cartofi dulci sunt sursa de beta – caroten. Mai multe studii recente au aratat capacitatea superioara a cartofilor dulci de a creste nivelul de vitamina A din corp. Extractul de fructe gamboge poate preveni eficient transformarea dextrozei in grasimi si poate reduce depozitarea grasimilor.

Din aceste motive capsula de slabit Tomato Plant te ajuta sa devii supla si frumoasa in timp ce slabesti. Ea poate fi luata de persoane cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, iar doza zilnica recomandata este o capsula pe zi, inainte de micul dejun, cu aproximativ 200 – 250 ml de apa.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*