Home / Despre Slabire / Slabeste 14 kilograme in 8 saptamani
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Slabeste 14 kilograme in 8 saptamani

Emisiunea Ajutor! Vreau sa slabesc are ca prezentatori nutritionista Cornelia Marin si antrenorul Stelian Tufaru si ii ajuta pe telespectatori si pe participantii la emisiune sa isi aleaga un stil de viata mai sanatos si un regim alimentar adecvat.

Una dintre participante, Alexandra Buica avea la inceputul emisiunii 92 de kilograme si avea probleme cu greutatea inca din vremurile adolescentei.

Cu ajutorul recomandarilor din partea celor doi prezentatori cat si cu ajutorul ColonHelp, Alexandra Buica a reusit sa slabeasca 14 kilograme in doar opt saptamani. In cazul Alexandrei, supraponderalitatea sa a derivat din mancatul excesiv de semipreparate si alte alimente nesanatoase, cat si din cauza alimentatiei pe baza nervoasa, adica atunci cand se simtea suparata sau frustrata manca mai mult.

In cadrul emisiunii Ajutor! Vreau sa slabesc, Alexandrei i s-a recomandat sa evite anumite alimente ca cele semipreparate, pline de aditivi chimici, alimentele care se prepara prea repede cum sunt cartofii prajiti, fast – food, painea in exces, bauturi carbogazoase si altele.

Dupa cele doua luni in care Alexandra a urmat instructiunile celor doi prezentatori ai emisiunii Ajutor! Vreau sa slabesc, in care a combinat dieta alimentara cu exercitiile fizice si ColonHelp, ea a reusit sa slabeasca 14 kilograme, sa isi tonifice masa musculara si sa aiba mai multa incredere in sine.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*