Home / Diete Vedete / Slabeste 10 kilograme cu dieta Iuliana Luciu
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Slabeste 10 kilograme cu dieta Iuliana Luciu

Dieta Iuliana Luciu este o dieta disociata, bazata pe legume si iaurturi cu care a reusit sa slabeasca 10 kilograme.

In momentul in care sora Nicoletei Luciu, a observat ca, din cauza dulciurilor, a luat in greutate si ca hainele nu ii vin ca inainte, a decis ca trebuie sa slabeasca. Iuliana Luciu a reusit sa slabeasca cele 10 kilograme in plus cu ajutorul unei diete disociate.

Dieta surorii sale, Nicoleta Luciu, este deja cunoscuta pentru controversele care o inconjoara, insa Iuliana a decis sa urmeze o dieta mai putin restrictiva, urmand sfaturile unui nutritionist.

Dupa cum spuneam, dieta Iuliana Luciu este o dieta disociata care consumul anumitor alimente si combinatii de alimente, fara a avea limite in ceea ce priveste cantitatea.  Va intrebati cum anume functioneaza dieta? In prima perioada se consuma doar salate de legume si lactate slabe: iaurt sau sana, branza slaba de vaci, salate de legume si cruditati – cu branza sau fara. Bineinteles, si aceasta dieta are anumite restrictii: sunt interzise fructele, grasimile, dulciurile si carbohidratii, cat si alcoolul. Produsele lactate trebuie sa fie cu maxim 5 % grasimi, iar in cazul salatelor, acestea trebuie exclusiv din legume, iar cantitatea de ulei permisa este de 2 lingurite.

Dieta Iuliana Luciu introduce treptat carnea si fructele in meniu, insa regulile de disociere raman. Legumele se asociaza cu proteine, fructele se consuma separat. Carnea trebuie sa fie slaba, preparata la cuptor sau la gratar. Trebuie pastrate 2 ore de pauza intre mesele care contin mai multe feluri de alimente.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*