Home / Dr Oz / Sapte reguli fundamentale pentru a slabi ale Dr Oz
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Sapte reguli fundamentale pentru a slabi ale Dr Oz

Este vorba de o provocare care va reporni organismul tau in doar doua saptamani. Dr Oz te ajuta sa regandesti intreaga ta dieta, incepand de la ceea ce cumperi de la magazine la modalitatea in care iti prepari mesele.

Poti incepe prin implementarea celor cinci reguli ale Dr Oz care te forteaza sa arunci din casa toate alimentele care implica unul dintre urmatoarele cinci ingrediente:

– Zaharuri simple, siropuri, faina alba, grasimi saturate, acizi grasi procesati

Urmand aceste cinci reguli ale Dr Oz, iti vei provoca stilul de gandire cu privire la alimente si vei schimba modul de alimentare, lucruri foarte importante pentru a incepe si pentru a grabi procesul de slabire.

Daca vrei sa slabesti si sa te simti mai sanatoasa, insa esti confuza cu privire la alimentele pe care ar trebui sa le cumperi, exercitiile pe care trebuie sa le faci si ce anume ar trebuie sa mananci, atunci aceasta este dieta potrivita pentru tine. Planul de dieta de doua saptamani al dr Oz include aruncarea continutului curent al frigiderului si al camarii, achizitionarea alimentelor noi, alimente nutritioase, si inceperea unor exercitii intr-o maniera realizabila si necomplicata.

Primul secret al dietei Dr Oz este ca sanatatea ta nu este legata doar de greutate, insa si de circumferinta taliei. Talia ta trebuie sa fie aproximativ jumatate din inaltime; totodata trebuie sa fie un indicator al starii generale de sanatate – si este un numar important de stiut inainte sa accepti provocarea.

Cele sapte reguli fundamentale pentru a slabi sanatos si pentru a atinge circumferinta perfecta a taliei sunt:

  • Scapa de cele cinci grupe de alimente mentionate anterior
  • Elimina 100 de calorii din meniul zilnic
  • Automatizeaza-ti mesele: incearca sa nu schimbi foarte mult in dieta din fiecare zi
  • Gaseste-ti un prieten sau un mentor care sa te sprijine mental
  • Invata sa trisezi in cazul poftelor si a gustarilor
  • Suna-ti doctorul
  • Ultima parte a dietei consta in masurarea dietei pentru a vedea rezultateleAvem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*