Home / Masca de Par / Reteta cu uleiuri pentru masca pentru hidratarea parului
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Reteta cu uleiuri pentru masca pentru hidratarea parului

Este important ca parul tau sa fie hidratat adecvat pentru ca atunci cand este uscat, pe langa faptul ca are un aspect mai putin sanatos, are si predispozitie crescuta pentru ruperea varfurilor sau caderea in exces a parului.

Masca pentru hidratarea parului face parul mai usor de manevrat si mai stralucitor prin doar o aplicatie pe saptamana.

Printre cele mai usor de utilizat si de preparat masti, sunt incluse cele din si cu uleiuri. De exemplu, una dintre mastile pentru parul uscat presupune utilizarea a 200 ml de ulei de masline usor incalzit si aplicat pe toata suprafata parului. In cazul acestei masti pentru hidratarea parului trebuie sa folositi ulei de lavanda sau de rozmarin, intre 10 – 15 picaturi, impreuna cu un sfert de ceasca de ulei de masline (in locul acestuita puteti folosi ulei de ricin sau de migdale). Amestecul rezultat se aplica pe parul umed, dupa care se poate acoperi cu o folie si cu un prosop incalzit. Dupa 30 de minute, parul se samponeaza de doua ori si se clateste.

Este suficient sa aplicati aceasta masca o data pe saptamana pentru hidratarea parului pentru ca uleiurile penetreaza firul de par si il hidrateaza. Daca parul este prea uscat, se recomanda si utilizarea unui sampon special pentru hidratare.



Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*