Home / Dr Oz / Reguli simple ale dr Oz pentru a slabi
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Reguli simple ale dr Oz pentru a slabi

Chiar si o pierdere mica in greutate poate face o diferenta mare. Slabirea cu doar cateva kilograme poate ajuta la imbunatatirea increderii in sine si poate aduce nenumarate beneficii in sanatate.

De exemplu slabirea cu doar doua – trei kilograme poate fi cea mai grea parte din calatoria de pierdere in greutate. Exista anumite reguli simple care te pot ajuta sa ajungi la greutatea ideala si care iti permit sa iti mentii noul fizic sanatos.

Dr Oz recomanda sa practici controlarea portiilor. De-a lungul anilor, portiile pot deveni excesive. Portiile de servire mai mari faciliteaza consumul caloriilor in plus, chiar si cand ine vorba de alimente sanatoase. Limiteaza-ti consumul devenind constienta de portiile de servire adecvate: o portie de carne nu ar trebui sa fie mai mare decat suprafata palmei. Cand vine vorba de gustari, nu consuma direct din ambalaj. Cand cinezi la restaurant, cere de la inceput un ambalaj si plaseaza imediat jumatate din felul in mancare in container pentru a nu fi tentata sa cureti farfuria pe loc. O alta regula amintita de dr Oz precizeaza sa te asiguri ca jumatate din farfurie este umpluta cu fructe si legume colorate la fiecare masa.

Una din regulile dr Oz precizeaza sa scapi de etichetele care sustin ca au grasimi putine. Multe persoane care tin diete consuma anumite alimente cu grasimi scazute, insa deseori acea eticheta este o capcana pentru ei. Pentru a imbunatati savoarea alimentelor, producatorii tind sa adauge mai mult zahar, faina sau aglutinanti produselor fara grasimi, care adauga continut caloric imbogatit. Grasimile din acele alimente sunt inlocuite de carbohidrati albi care sunt digerati rapid si sunt absorbite in sange. Acest cauzeaza cresterea si scaderea rapida a zaharului din sange urmata de o senzatie de foame.

Astfel, dr Oz si studiile din acest domeniu arata ca oamenii deseori vad produsele cu grasimi putine ca alimente permise in cantitati mai mari decat ar consuma in mod normal, nestiind ca versiunile fara grasimi ale alimentelor sunt de regula cu aproximativ acelasi aport caloric ca versiunile normale.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari: