Home / Despre Slabire / Recomandari din emisiunea Ajutor! Vreau sa slabesc
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Recomandari din emisiunea Ajutor! Vreau sa slabesc

Initiata de Prima Tv impreuna cu ColonHelp, emisiunea Ajutor! Vreau sa slabesc reprezinta un ghid de indrumare pentru persoanele care au probleme cu greutatea si vor sa slabeasca intr-o modalitate sanatoasa.

Emisiunea are ca obiectiv educarea telespectatorilor in ceea ce priveste un stil sanatos de viata, recomandand retete care pot fi folosite in dietele de slabire, exercitii fizice si cura de detoxifiere cu ColonHelp.

In cadrul emisiunii Ajutor! Vreau sa slabesc participa persoane obisnuite, cu probleme de greutate, care sunt hotarate sa isi schimbe obiceiurile alimentare si stilul de viata pentru a putea avea un trai mai bun si o stare mai buna a sanatatii.

Motto-ul emisiunii esteMai multa educatie, mai multa sanatate”.

Sponsorul emisiunii ColonHelp nu este doar un produs pentru detoxifiere si slabire, dar reprezinta si un element de inspiratie si motivatie pentru cei care doresc un stil de viata mai sanatos.

Recomandarile din emisiunea Ajutor! Vreau sa slabesc sunt date de un consultant in nutritie Cornelia Marin si un antrenor de fitness Stelian Tufaru.

Una dintre recomandarile pentru slabit mai des evocate in emisiune este limitarea consumului de bauturi carbogazoase si bere pentru ca acestea, pe langa faptul ca nu tin de sete, au si un indice glicemic ridicat si cresc poftele pentru gustari nesanatoase.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*