Home / Despre Slabire / Prezentatorii emisiunii Ajutor! Vreau sa slabesc
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Prezentatorii emisiunii Ajutor! Vreau sa slabesc

Emisiunea tot mai cunoscuta Ajutor! Vreau sa slabesc este printre primele emisiuni care ca obiectiv educarea telespectatorilor in privinta unui regim alimentar pentru mentinerea sanatatii sau pentru pierderea in greutate, insa si pentru un stil de viata sanatos. Participantii la emisiune au reusit sa slabeasca in zece saptamani kilogramele pe care incercau sa le elimine de mai mult timp.

Si au reusit acest lucru impreuna cu prezentatorii emisiunii si anume consultantul in nutritie Cornelia Marin, antrenorul Stelian si ColonHelp.

Cornelia Marin „Toţi cei pe care i-am ajutat în ultimii ani m-au încurajat să fac acest pas şi să împărtăşesc unui public larg cunoştinţele mele în materie de nutriţie. Emisiunea “Ajutor! Vreau să slăbesc!” reprezintă aşadar o nouă provocare. Rolul meu este să-i învăţ pe participanţi să gătească, iar în funcţie de anumite particularităţi şi intoleranţe alimentare, am creat noi reţete, personalizate.

Pierderea kilogramelor este consecinţa unui stil de viaţă sănătos. Am constatat cu plăcere că oamenii sunt foarte receptivi şi fac eforturi să-şi schimbe obiceiurile alimentare nocive. Mă interesează rezultatele pe termen lung! Îmi doresc ca participanţii să pună în practică tot ce au învăţat, şi după încheierea filmărilor.”

Stelian Tufaru este momentan instructor de fitness, dupa ce in trecut a facut parte din lotul national de atletism si a fost medaliat la Cupa Europei.

In cadrul emisiunii Ajutor! Vreau sa slabesc cei doi indruma si recomanda oamenilor ce si cum sa faca pentru a slabi intr-o modalitate sanatoasa si pentru a-si mentine un stil de viata mai sanatos.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*