Home / Despre Slabire / Prezentatorii de la Ajutor! Vreau sa slabesc iti raspund
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Prezentatorii de la Ajutor! Vreau sa slabesc iti raspund

Cunoasteti deja emisiunea Ajutor! Vreau sa slabesc prezentata de Cornelia Marin, consilier nutritionist, si Stelian Tufaru, multiplu campion balcanic, si in prezent antrenor de fitness.

Impreuna, cei doi ajuta diverse persoane cu probleme de greutate sa slabeasca intr-o modalitate sanatoasa, sa isi mentina un stil de viata adecvat, impreuna cu o cura de detoxifiere pe baza de ColonHelp.

I: Poate fi o dieta de slabire general valabila daca functioneaza in cazul unei persoane?

R: Dietele nu functioneaza la toata lumea pentru ca suntem unici si, oricat incercam sa generalizam, alimentatia, necesarul difera de la om la om. O dieta trebuie personalizata in functie de starea de sanatate a persoanei, tipul de activitate profesionala, programul de lucru, activitatea sportiva, intolerante alimentare, sezon, varsta, preferinte si, bineinteles, motivatia persoanei respective.

I: Ce recomandati unei persoane care doreste sa slabeasca?

R: In primul, este nevoie de motivatie si disciplina. Astfel, regulile unui stil de viata sunt adoptate cu mai multa usurinta.

I: Cat de des am putea consuma mancaruri de tip fast – food?

R: Dupa cum am spus si in Ajutor! Vreau sa slabesc, nu recomand acest tip de mancare pentru ca nu este sanatoasa si ingrasa. Secatuieste organismul de resurse, il imbatrabeste si nu il hraneste cu nutrienti esentiali. Puteti consuma fast food o data pe luna, la masa de pranz, impreuna cu o salata mare de cruditati. Mesele urmatoare ar trebui sa contine multe cruditati, grasimi de calitate, carbohidrati cu ardere lenta si fibre.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*