Home / Masca de Par / Prepara-ti acasa masca pentru par
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Prepara-ti acasa masca pentru par

Produsele de ingrijire a parului si mastile cumparate pot contine diverse chimicale care pot dauna parului sau pot fi prea costisitoare. Uneori, varianta cea mai buna o reprezinta masca de par preparata acasa, in care stii exact ceea ce gasesti si poate fi preparata cu un pret mult mai scazut pentru ca, de cele mai multe ori, vei observa ca detii deja ingredientele necesare.

In cazul in care ai par deteriorat, poti prepara o masca de par din o lingura de miere, o lingura de ulei de ricin, un galbenus de ou, o lingura de rom si cateva picaturi de vitaminele A si E. Masca se aplica pe tot parul si se lasa timp de doua ore, avand capul acoperit cu o folie de plastic si un prosop umed. Dupa doua ore, parul se clateste si se spala. In cazul in care masca iese mai greu din par, se poate sampona de doua ori.

Tot pentru parul deteriorat, poti incerca urmatoarea masca cu ulei de ricin: un galbenus, o lingura de ulei de masline si o lingura de ulei de ricin. Masca pentru par poate fi folosita si rece si usor incalzita, insa, trebuie sa tineti minte ca trebuie aplicata pe parul proaspat spalat. Dupa 15 – 20 de minute, masca se poate spala. In cazul in care ai parul foarte deteriorat, lasa masca pe toata durata noptii si acopera parul cu o folie de plastic. Pentru rezultate vizibile mai rapide, incearca masca pentru par de doua ori pe saptamana, iar pe urma de doua ori pe luna.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*