Home / Pastile si Capsule de Slabit / Pastilele de slabit Tomato Plant Forte
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Pastilele de slabit Tomato Plant Forte

Asemenea variantei Light, si pastilele de slabit Tomato Plant Forte contin ingredientul de baza extractul de tomate. Insa, pe langa acest extract, contine si alte ingrediente complet naturale care ajuta la accelerarea procesului de slabier. Pe langa acestea, pastilele de slabit Tomato plant Forte sunt suplimente dietetice in totalitate naturale care ajuta la scaderea colesterolului si a trigliceridelor din sange. Pastilele de slabit Tomato Plant Forte ajuta la pierderea in greutate prin reducerea depozitelor de grasime, reducere cauzata de productia de insulina.

Insa, pierderea in greutate nu este singurul beneficiu al pastilelor. Tomato Plant Forte ajuta si la reglarea digestiei, reduce aciditatea stomacului, intensifica procesele naturale de neutralizare a radicalilor liberi, si, in acelasi timp, hidrateaza si hraneste celulele epidermice astfel reducand efectele cauzate de slabire manifestate la nivelul pielii.

Modul de administrare

Tomato Plant – pastile de slabit pe baza de rosii

Pastilele de slabit Tomato Plant Forte sunt destinate doar persoanelor adulte cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani. Este suficienta o singura pastila de slabit Tomato Plant Forte, inainte sau dupa micul dejun, impreuna cu o cantitate mare de apa. Totusi, pastila nu este recomandata persoanlor care sufera de boli renale croncie, diabet, persoane cu patologie cardiaca declarata, tinerilor sub 18 ani si nici femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. In timpul curei cu pastile de slabit Tomato Plant Forte nu este indicat consumul de alcool, tutun sau bauturi energizante.

Continutul pastilelor de slabit Tomato Plant Forte: extract de rosii, fibre de konjac, fibre de manna, kiwi, fibre de batat, seminte de senna si helianthus tuberosus.

Fiecare ingredient al pastilelor de slabit Tomato Plant Forte are rolul sau in procesul de pierdere in greutate, insa si proprietati care ajuta la intarirea organismului, reducerea colesterolului, detoxifierea colonului. In plus, pastilele de slabit Tomato Plant Forte contin si vitamine care ofera nutritie corpului pe toata durata tratamentului.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*