Home / Pastile si Capsule de Slabit / Pastilele de slabit Acai Green
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Pastilele de slabit Acai Green

Pastilele de slabit Acai Green sunt niste suplimente complet naturale care ajuta in procesul de slabire. Acestea se administreaza pe cale orala si nu prezinta efecte adverse. Printre altele, ingredientele naturale pe care le contin pastilele de slabit Acai Green au rolul de a ajuta la eliminarea kilogramelor in exces, insa au si efect de detoxifiere a organismului.

Mai pe larg, pastilele de slabit Acai Green ajuta in mod natural la procesul de pierdere in greutate, ajuta la reducerea poftei de mancare si ofera senzatia de satietate prelungita, ajuta la imbunatatirea sistemului digestiv si al functiilor acestuia, scapa de senzatia de balonare. In plus, pastilele de slabit ofera energie, combate stresul si depresiile, ajuta la prevenirea osteoporozei, cat si reduce riscul de cancer la colon.

Toate aceste beneficii ale pastilelor de slabit Acai Green sunt posibile din cauza ingredientelor naturale pe care le contin si anume: acai berry (500 mg), extract de guarana, extract de ceai verde, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, cafeina 22 % (30 mg), polifenoli 40 % (35 mg), celuloza microcristalina si capsula vegetala.

Extractul de fructe acai pe care il contine pastila de slabit Acai Green include o cantitate foarte mare de antioxidanti care ajuta la combaterea daunelor provocate de radicalii liberi in organism. In plus, fructele acai sunt fructe bogate in calciu, astfel pot preveni aparitia osteoporozei. Continutul ridicat de fibre ajuta la reducerea riscului de a dezvolta cancer de colon prin accelerarea tranzitului intestinal.

Dupa cum spuneam, unul dintre ingredientele pastilelor de slabit Acai Green este stearatul de magneziu. Acest ingredient ajuta la protejarea organismului impotriva infarctului miocardic, ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, echilibreaza nivelul de colesterol din sange, previne aparitia arterosclerozei, favorizeaza absorbtia de sodiu, potasiu, calciu, insa ajuta la cresterea imunitatii si a rezistentei organismului fata de infectii.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*