Home / Pastile si Capsule de Slabit / Pastile efervescente Killokiller pentru slabit
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Pastile efervescente Killokiller pentru slabit

Pastilele efervescente Killokiller au fost create in special pentru a elimina excesul de grasime din organism. Este vorba de combinatia perfecta a trei formule, descoperite de o echipa de cercetatori francezi. Acestea includ elemente esentiale din nutritia de fiecare zi, cum ar fi vitaminele, pectine, plante, extracte de ceai si alte ingrediente, care, impreuna, ofera un echilibru de substante nutritive.

Cele trei pastile efervescente Killokiller sunt special concepute pentru a se lua dimineata, la pranz si seara. Ele au rolul de a accelera procesul de ardere a grasimilor, de a reduce pofta de mancare, ajuta la procesul de detoxifiere al organismului, elimina grasimile si ajuta la reducerea aspectului de celulita, chiar si in timpul somnului.

Ce contin pastilele efervescente Killokiller?

  • Kilokiller Dimineata contine un amestec de mate, cafea verde, ceai verde si masline. Ingredientele respective ajuta la indepartarea depozitelor de grasime crescand cantitatea de energie pe care o consuma organismul. Mai mult, extractele de codite de cires, macese si „Trei frati patati” usureaza procesul de drenaj si inlaturare a toxinelor. Iar cele 10 vitamine ( vitamina E, C, B1, B2 ,B3, B6, B9, B12, B8 si B5 ), alaturi de extractul din fruct de arbore de cacao ajuta la intarirea organismului si inlocuieste lipsurile cauzate de o dieta scazuta in calorii.
  • Kilokiller Dupa-amiaza include o combinatie din pectine citrice, pectina de mere si guma de Guar. Tabletele modereaza eficient apetitul, contribuind astfel la limitarea absortiei de zaharuri si de grasimi din organism.
  • Kilokiller Noapte este compus din crom, papaya, cacao, coaja de portocala, ananas si tescovina de struguri, ingrediente care lupta eficient impotriva grasimilor.

Cum se administreaza pastilele efervescente Killokiller?

E foarte simplu, tabletele se dizolva in apa, la fiecare masa. In cazul mesei de la pranz, tableta se dizolva in apa si se consuma cu jumatate de ora inaintea mesei.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*