Home / Masca de Par / Par mai matasos cu masca de par cu ulei de masline
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Par mai matasos cu masca de par cu ulei de masline

Uleiul de masline are diverse utilizari, incepand de la gatit la cosmetica. In cazul parului, acesta ajuta la imbunatatirea generala a aspectului pentru ca ii ofera stralucire, previne ruperea firelor de par si ajuta la reducerea caderii parului.

Masca cu ulei de masline pentru par intareste firul de par si il hidrateaza.

Poate fi utilizat simplu (uleiul trebuie aplicat pe sclap si par pentru 15 minute) sau poate fi amestecat cu alte ingrediente pentru rezultate mai bune.

Folosita o data pe luna, masca naturala pentru par ofera stralucire parului. Se amesteca o lingurita de ulei de masline, o lingurita de otet de mere, doua linguri de aloe vera si o lingurita de lapte praf. Masca se aplica pe parul umed si se acopera un o folie. Ulterior, se infasoara tot intr-un prosop fierbinte pentru 30 de minute. Se clateste si samponeaza ca de obicei.

O reteta mai simpla consta in amestecarea a doua linguri de ulei de masline cu trei linguri de ulei de cocos, incalzite, insa nu fierbinti. Masca se aplica pe par si se maseaza usor. Dupa 30 de minute, parul poate fi clatit si samponat.

Poti alterna aceste masti de par pe parcursul saptamanilor, pentru a obtine un par sanatos si matasos. Pe urma, te vei putea decide mai usor asupra unei singure masti pe care sa o folosesti cand doresti.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*