Home / Diete de Slabit / Omega 3 Ajuta la Slabire
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Omega 3 Ajuta la Slabire

Una din cauzele obezitatii este cresterea in alimentatia  moderna a aportului de acizi grasi Omega 6 in defavoarea  acizilor grasi Omega 3 care ajuta la slabire.Aceasta este concluzia unor oameni de stiinta de la Universitatea din Nissa, Franta, care au mentionat ca  in ultimii 40 de ani s-a inregistrat o scadere a aportului  de acizi grasi Omega 3 cu 40 % din alimentatie populatiei.

O alimentatie care contine acizi grasi Omega 3 trebuie sa contina si acizi grasi Omega 6, respectandu-se  raportul de 5 parti de Omega 6 la o parte de Omega 3. Atat Omega 3 cat si Omega 6 sunt acizi grasi esentiali pe care organismul nostru nu-i poate sintetiza si trebuie luati din alimentatie, insa in zilele noastre  sursele de acizi grasi Omega 3 sunt destul de rare in timp ce consumul de Omega 6 a crescut.

Cum ajuta Omega 3 la slabire?

Acizii grasi Omega 3 cresc rata cu care metabolismul arde caloriile reducand riscul de a face diabet si de a te ingrasa peste masura. Prin consumul de peste oceanic (somn, hering, macrou) si reducerea uleiului de  floarea soarelui (bogat in Omega 6), putem combate obezitatea.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*