Home / Retete de Slabit / Mutatul impreuna duce la ingrasarea femeilor !
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Mutatul impreuna duce la ingrasarea femeilor !

Cand un cuplu decide sa se mute impreuna, este un pas foarte important din punct de vedere emotional (si cel mai adesea si psihic). Mutatul impreuna presupune o serie de compromisuri in ceea ce priveste programul de somn, programele TV ce urmeaza a fi urmarite, culoarea cearsafurilor, etc. Totusi, un lucru e cert – barbatul va slabi dupa ce se muta impreuna cu partenera de viata, in timp ce femeia se va ingrasa.

De ce?

Totul tine de compromisurile pe care le fac. Studiile au aratat ca dupa ce un cuplu se muta impreuna, unul dintre primele lucruri pe care le schimba este regimul alimentar. Fiecare face eforturi pentru a-l multumi pe celalalt. Daca barbatul incearca mancaruri noi precum iaurtul, laptele degresat si batoanele de cereale, femeia mananca alune, hot dog si chipsuri. Chiar daca pare putin exagerat, barbatii au tendinta de a manca mai multe fructe si legume dupa ce se muta cu iubita sau sotia, in timp ce femeia adauga regimului alimentar mai multa carne si mancaruri grele.

Pe langa diferentele evidente de alimentatie dintre barbat si femeie, etapele de inceput ale coabitarii sunt intotdeuna foarte stresante. Stresul creste pofta de mancare, iar in urma alegerilor nesanatoase aduse in relatie de barbat – devine tot mai  greu sa te aptii in fata unei pungi de chipsuri cand esti trista sau suparata.

Daca majoritatea femeilor se ingrasa dupa ce se muta impreuna cu iubitul sau sotul, tu nu trebuie sa fii una dintre ele. Daca te simti confortabil, stabileste reguli cu ceilalati. Spune-le ca-ti pasa de sanatatea ta si nu vrei mancare nesanatoasa in casa. Daca partenerul tau nu este de acord, tot ce trebuie sa faci este sa cumperi mancare sanatoasa si sa stai departe de cea nesanatoasa.

Doar nu trebuie sa invinuiesti pe altcineva pentru ca te ingrasi.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*