Home / Masca de Par / Masti naturale pentru par uscat
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Masti naturale pentru par uscat

In incercarea de a ne aranja parul, se intampla sa folosim anumite produse sau cosmetice care, desi ajuta la infatisarea sa, il si usca. Pe langa folosirea produselor cosmetice de styling care contin chimicale, alte cauze ale parului uscat sunt utilizarea placilor, ondulatoarelor si a uscatorului de par, expunerea la soare si la temperaturi scazute, colorarea parului. Parul uscat are
tendinta de a se deteriora si de a despica mai repede. Din acest motiv iti recomandam utilizarea mastilor naturale pentru par uscat pentru tratarea parului.

Cea mai simpla si mai hidratanta masca pentru par uscat o reprezinta cea facuta din ulei de masline.

Spuneam ca este cea mai simpla masca pentru ca tot ce trebuie sa faci este sa incalzesti 200 ml de ulei de masline si sa il aplici pe toata lungimea parului. Pentru ca uleiul sa fie distribuit in mod egal pe tot parul, poti folosi un piaptan cu dinti rari. In functie de gradul de degradare al parului, poti lasa uleiul de masline o jumatate de ora sau toata noaptea (daca parul este foarte uscat), ca pe urma sa il clatesti cu un sampon hidratant.

O alta masca pentru par uscat implica un fruct avocado, o lingurita de miere si doua lingurite de ulei de masline. Si aceasta este usor de preparat si ajuta la hidratarea parului si la regenerarea sa. Pulpa fructului se amesteca cu uleiul de masline si cu mierea pana se obtine un amestec cremos. Masca se aplica pe tot parul, mai ales la varfuri. Dupa 20 de minute clatiti parul cu un sampon hidratant.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*