Home / Masca de Par / Masca pentru parul degradat de apa din piscina
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Masca pentru parul degradat de apa din piscina

Esti constienta deja ca apa folosita la umplerea piscinelor nu este tocmai pura si ca poate contine clor si alte substante chimice care afecteaza parul si nu numai. Efectul nociv al apei de piscina este mai vizibil in cazul parului pentru ca acesta prinde o nuanta usor verzuie. Bineinteles, poti incerca produse specializate pentru ingrijirea parului, insa, uneori, un tratament pentru acasa este mai sigur pentru parul tau, mai ieftin si mai rapid.

Pentru masca pentru par degradat trebuie sa amesteci o lingura de bicarbonat de sodiu, un sfert de cana de suc proaspat de lamaie si o lingurita de sampon.

Compozitia obtinuta se aplica pe intregul par si scalp. Dupa 30 de minute, timp in care ti-ai protejat parul cu o casca de dus, poti clati masca si iti poti spala parul ca in mod normal.

O alta masca pentru parul degradat presupune un ou, doua linguri de masline si un sfert de castravete curatat de coaja. Ingredientele se amesteca in blender, pentru o compozitie fina, si se aplica pe par. Pentru aceasta masca este suficient sa astepti 10 minute inainte de a-ti spala parul.

Trebuie sa tii minte ca aceste masti nu se folosesc in fiecare zi!Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*