Home / Masca de Par / Masca de tratare a parului ars
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Masca de tratare a parului ars

Sunt mai multe modalitati de a trata parul ars. De exemplu, poti incerca un sampon si balsam care contin cheratina; poti evita spalarea frecventa a parului si, bineinteles, nu uita sa tunzi varfurile o data la trei sau patru saptamani.

Parul ars nu apa doar din cauza folosirii diferitelor aparate pentru styling, insa si din cauza mediului. Astfel, vara incearca sa iti protejezi si parul, nu doar pielea. Ca metoda de tratare poti incerca uleiul de jojoba sau un balsam de par care restaureaza umiditatea naturala a parului. In plus, vara poti folosi o masca pentru par din jumatate de cana apa si o jumatate de lingurita de lotiuni cu protectie solara pentru protejarea parului de razele puternice ale soarelui si pentru si inainte de folosirea aparatelor pentru stilizarea parului.

Urmatoarea masca de tratare a parului ars este bogata in vitamine si nutrienti.

Aceasta contine un ou, ulei de masline si miere. Substanta obtinuta se maseaza pe scalp si se intinde pana la varfuri.

Dupa 15 minute, clateste parul cu sampon ca in mod obisnuit. Aceasta masca pentru parul ars reda stralucirea si textura sanatoasa a parului, insa ajuta si la prevenirea caderii parului deoarece contine vitaminele A, E si D cat si alti nutrienti benefici.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*