Home / Masca de Par / Masca de par pentru volum
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Masca de par pentru volum

Parul poate fii stralucitor si sanatos, insa, uneori, lipsa volumului ii ofera o infatisare neingrijita sau lipsita de viata. Desi poti incerca diverse produse de stilizare si de aranjare a parului, acestea sunt toate create in mod chimic, iar utilizarea indelungata a acestora poate da nastere unor probleme ale parului.

Din acest motiv, iti recomandam cateva masti naturale pentru volum pe care le poti prepara cu usurinta si care nu au efecte adverse pe termen lung, ca in cazul multor produse de stilizare de pe piata.

Masca de par cu uleiuri pentru volum implica masarea scalpului cu ulei de cocos sau jojoba de doua ori pe saptamana. Dupa aplicarea uleiului, infasurati capul intr-un prosop cald si asteptati 20 de minute inainte de a-l clati. Masarea scalpului este deosebit de importanta pentru ca stimuleaza circulatia, intareste parul si ofera volum.

Masca de par pentru volum cu miere si otet contine o cantitate egala din cele doua ingrediente si o ceasca de apa. Solutia se foloseste la fiecare spalare, cat parul este inca umed si nu se mai clateste.

O alta masca de par pentru volum se prepara din sucul de la o portocala, o lingura de miere si intre cinci si sapte picaturi de ulei de lemn de santal. Solutia rezultata se dilueaza cu o ceasca de apa.

Masca se aplica dupa spalare si se tine zece minute, dupa care se clateste cu apa rece.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*