Home / Ingrijirea Tenului / Ingrediente eficiente in lupta cu ridurile
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Ingrediente eficiente in lupta cu ridurile

Sunt foarte multe produse pe piata care promit ca elimina sau reduc vizibil ridurile. Totusi, acestea nu sunt mereu functionale si pot avea un pret stupefianl.

Din fericire, exista cateva ingrediente pentru a lupta cu ridurile pe care le vom prezenta in continuare.

Uleiul de argan hidrateaza foarte bine pielea si functioneaza foarte bine mai ales in cazul celor care prefera produsele naturale si celor cu piele sensibila. Se recomanda sa fie utilizat impreuna cu ceai verde, rodie, zinc, seleniu sau vitaminele A si C pentru a avea efect maxim.

Ridurile sunt cauzate de radicalii liberi, care, insa, pot fi neutralizati de un compus al vitaminei A numit retinol. Ceaiul verde este unul dintre cele mai populare ingrediente pentru a lupta cu ridurile pentru ca actioneaza in doua feluri: ca antioxidant si ca anti-inflamator.

Unul dintre cele mai cunoscute ingrediente anti-rid si care are si efect antioxidant este coenzima Q10. Aceasta protejeaza pielea de radicalii liberi, favorizeaza productia de colagen si reduce ridurile.

In timpul verii se recomanda folosirea produselor cu protectie impotriva razelor UV – cu factori de protectie solara; iar cel mai eficient ingredient in acest caz este dioxidul de titaniu. Alte ingrediente antirid sunt progesteronul, resveratrolul, DMAE, niacina sau vitamina B3, acidul hialuronic.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*