Home / Exercitii pentru Slabit / Cum sa scapi usor de grasimea de pe fese si picioare ?
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Cum sa scapi usor de grasimea de pe fese si picioare ?

Exact! Poti sa scapi de grasimea de pe fese si de pe picioare. In mod normal, nu am vorbi despre posibilitatea slabirii imediate, dar cercetarile stiintifice au dovedit contrariul!

Plan de exercitii pentru pierderea in greutate, care arde grasimile de pe fese si picioare

Stiu ca am mai pomenit despre aceasta poveste, dar cred ca nu i-am acordat atentia cuvenita. Aici, la Real Womens Fitness, motivul principal pentru care acest site este descoperit pe Google.com este din cauza articolelor despre tonifierea feselor, despre pierderea grasimii de pe fese si orice are legatura cu fesele! Se pare ca femeile nu mai sunt multumite de fesele lor in ultima vreme.

Cand a fost publicata aceasta cercetare, am mentionat-o, dar nu am dezvoltat-o prea mult. Acum simt ca este important pentru noi toate sa aflam despre ce este vorba si s-o folosim noi pentru a vedea daca functioneaza cu adevarat.

Care sunt cercetarile in legatura cu pierderea in greutate?

Universitatea din New South Wales (UNSW) a testat un program de exercitii vechi dar nu prea indragit, in care femeile pedaleaza pe o bicicleta ergonomica timp de 20 de minute. Nu este o pedalare normala totusi, deoarece femeile trebuie sa sprinteze timp de opt secunde si apoi sa pedaleze usor alte 12.

Care au fost rezultatele?

Se pare ca rezultatele au fost dramatice si cu mult mai bune decat se astepta. Daily Telegraph a scris:

Ele au pierdut in greutate de trei ori mai mult decat celelalte femei care au exersat continuu, in ritm obisnuit timp de 40 de minute, a spus profesorul UNSW Steve Boutcher.

Aceasta este o veste uimitoare pentru femeile care se lupta sa piarda in greutate sau care au nevoie sa slabeasca doar putin intr-o perioada scurta de timp. De trei ori mai mult este o cifra mare. Ganditi-va la asta. Daca pierzi un kilogram pe saptamana mergand la sala de trei ori pe saptamana, daca schimbi cu acest program nou, ai putea sa pierzi circa trei kilograme pe saptamana. Aceasta este o diferenta uriasa!

Insa eu cred ca ai spus ca pot pierde greutate de pe fese?

Ei bine, acesta este urmatorul rezultat uimitor care reiese din acest studiu. Cercetatorii au spus ca daca urmezi acest program de exercitii pe o bicicleta ergonomica, ai putea arde mai multa grasime de pe fese si picioare decat de pe oricare alt loc din corp.

Cercetatorii au descoperit ca metoda lor ar putea reduce pe loc zonele cu probleme, cum ar fi picioarele si fesele.

Eu nu sunt pe deplin sigura ca acest lucru este adevarat si va trebui sa aflu. Mi-ar placea ca si alte cititoare sa incerce acest plan si sa vedem cum reactioneaza corpurile lor.

De asemenea, m-ar interesa si daca exercitiile cum ar fi vaslitul sau boxul, care au de a face mai mult cu partea superioara a corpului si cu bratele, ar putea reduce bratele si partea superioara a corpului? Daca da, multi antrenori ar fi interesati.

Concluzie

Desi eu nu sunt convinsa ca este adevarata slabirea imediata, este foarte important sa tinem pasul cu ultimele cercetari. Stiinta aduce in permanenta noi informatii care ar putea fi de ajutor tuturor in lupta cu kilogramele sau cu problemele de sanatate.

Combinat cu aceasta dieta de slabire va recomandam un super produs pentru Cresterea Arderii Grasimilor recomandat de insusi Dr OZ pe baza de Cetona de ZmeuraAvem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari: