Home / Fumatul si Slabirea / Renunta la fumat pentru a slabi !
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Renunta la fumat pentru a slabi !

Fumatul

Dupa cum toata lumea deja stie, fumatul poate avea ca rezultat diferite probleme de sanatate si boli care pot afecta pe oricine care vine in contact cu acesta, direct sau indirect. Recent, fumatul a fost interzis in multe zone publice de-a lungul intregii lumi si au fost infiintate multe servicii care ofera suport persoanelor pentru a se asigura ca un numar cat mai mare de persoane sa evite tentatia de a fuma.

De ce ar trebui sa te lasi de fumat?

Din spusele celor mai multi care s-au lasat de fumat, acestia au renuntat la fumat pentru a obtine in stil de viata mai sanatos atat pentru ei cat si pentru ceilalti. Deasemenea pentru a-si imbunatati viata sexuala, pentru a atrage sexul opus sau pentru a reduce potentialul de a afecta viata altor persoane.

Multe estimari si cercetari din prezenta afirma faptul ca persoanele nefumatoare traiesc cu pana la 10 ani mai mult decat cei care fumeaza.

Fumatul este recunoscut pentru provocarea multor boli printre care se numara: cancerul la plamani, si bolile de inima, atacuri de cord, ulcer stomacal, leucemie si alte conditii legate de cancer.

Deasemenea s-a observat ca fumatul are capacitatea de a inrautati problemele toracice, alergiile si racelile. Cand sunt implicati in exercitii fizice, persoanele care fumeaza pot uneori sa simta ca nu mai pot respira si tusesc sau stranuta mai des.

Fumatul a fost deasemenea corelat cu celulita si din aceasta cauza nu vei putea sa slabesti. Daca vrei sa slabesti cu adevarat exista metode mai sigure pentru tine. Persoanele care se afla in apropierea celor care fumeaza sunt deasemenea afectati de fumul lor. Mamele care sunt insarcinate expun sanatatea copilului lor la gaze daunatoare si chimicale.

O viata sanatoasa este importanta pentru noi toti, si prin renuntatul la fumat, vei vedea o imbunatatire dramatica a sanatatii tale, care iti va face viata in definitiv mult mai buna si mai fericita. Trebuie mereu sa tii minte ca fumatul este la fel ca si obezitatea si este una din cele mai mari cauzatoare de boli cronice pentru ca in cele mai multe cazuri se datoreaza stilului de viata ales de noi.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro