Home / Curatarea Colonului / Fibrele Alimentare si Cura de Detoxifierea a Organismului
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Fibrele Alimentare si Cura de Detoxifierea a Organismului

Fibrele alimentare sunt responsabile pentru eliminarea mucusului din tractul intestinal si pentru scaderea colesterolului. Fibrele scad si timpul de tranzit prin intestin. Astfel, cancerul de colon poate fi atribuit  lipsei de fibre dietetice alimentare. Produsele de origine animala nu au nici o astfel de fibra, de aceea trecerea lor prin intestin este lenta. Proteinele fermenteaza si permit bacteriilor daunatoare sa se multiplice in colon. Bacteriile daunatoare produc deseuri cancerigene care afecteaza intestinul.

Nutritionistii recomanda o salata care are in compozitie o concentratie mare de carne sau produse lactate. Fibrele din legume incetinesc fermentatia si neutralizeaza o parte din toxinele din intestin. Este important sa urmam periodic cure de detoxifiere bogate in fructe si legume. Continutul lor ridicat de fibre actioneaza  ca un burete de curatare in interiorul intestinului, eliminand toxinele din colon.
Desi fibrele sunt importante pentru o dieta sanatoasa si un colon curat, in timpul postului, fibrele incetinesc procesul de vindecare. Ele determina sistemul digestiv sa functioneze. Daca mancati cinci kilograme de morcovi cruzi, in loc sa beti sucul, corpul dvs va trebui sa munceasca sa extraga substantele nutritive si se deplaseaza in fibre prin peristaltism. Este esential sa ii permiteti sistemului digestiv sa se odihneasca pentru a se vindeca. Din acest motiv, o cura de detoxifiere cu sucuri naturale este mai eficiente atunci cand intestinul este golit de fibre. In timpul unei astfel de cure detoxifiante, cel mai bine este sa folositi o strecuratoare pentru a filtra pupla legumelor si a fructelor.
Procesul de eliminare a deseurilor toxice sau de detoxifiere este accelerat in timpul unei cure de detoxifiere, in special in cazul curelor cu apa sau suc. Miscarile regulate ale intestinelor  sunt perturbate din cauza lipsei de fibre. Prin urmare, deseurile toxice evacuate in intestin fermenteaza si pot  fi resorbite  in sange provocand o criza de curatare sau de iritare generala.

Citeste mai multe despre detoxifierea organismului in articolul:  Detoxifierea Organismului cu Total Cleanse ColonAvem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*