Home / Masca de Par / Fa-ti parul sa radieze de fericire
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Fa-ti parul sa radieze de fericire

Vantul, razele puternice ale soarelui din timpul verii, diferite produse de stilizare sau chiar si clorul din apa pot sa rapeasca parului stralucirea si splendoarea originala.

Din acest motiv, este indicat ca o data pe saptamana sa folosesti o masca de par pentru a mentine sanatatea parului si stralucirea sa.

  1. Masca naturala pentru stralucirea parului – amesteca intr-un blender: un ou, doua linguri si jumatate de lapte praf si o lingura de ulei de germeni din grau (care poate fi inlocuita cu o jumatate de lingura de germeni de grau uscat). Masca se aplica de la radacini pana la varfuri, parul se acopera cu o folie si se lasa timp de o ora. Se clateste cu apa rece, se samponeaza cu albus de ou si se clateste iar cu apa rece.
  2. Urmatoarea masca pentru stralucirea parului contine o jumatate de ceasca de miere, un sfert de cana de ulei de masline si zece picaturi de ulei de menta. Compozitia finala trebuie sa fie o substanta groasa de culoare aurie. Masca trebuie aplicata pe tot parul dupa care se acopera cu o folie timp de o ora. In timpul clatirii, masati usor scalpul cateva minute si aplicati balsam pentru hidratarea parului. Pe langa stralucirea parului, menta din masca va oferi si o senzatie racoritoare. Aplicati masca de doua ori pe luna.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*