Home / Exercitii pentru Slabit / Este Yoga benefica in incercarea de a pierde in greutate?
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Este Yoga benefica in incercarea de a pierde in greutate?

Am primit saptamana trecuta un email de la o cititoare mai veche, Jane, in care ma intreba daca cred ca yoga este benefica in incercarea de a pierde in greutate. Este o intrebare interesanta, nu m-am gandit la acest aspect prea mult pana acum. M-am gandit sa impartasesc cu voi cateva din parerile mele  si dupa aceea sa deschidem un topic in care toti aceia care au practicat yoga sa poata sa impartaseasca cu noi din experimentele personale.

De ce ar putea fi Yoga benefica in incercarea de a pierde in greutate?

Asa cum am mai spus, nu am avut prea multa experienta practicand Yoga. Am incercat de cateva ori dar niciodata pe o perioda de timp destul de indelungata, incat sa realizez daca ajuta la arderea grasimilor. De fapt imi este putin rusine sa recunosc ca am fost in India pe perioda unui an si nu am incercat sa practit yoga acolo nici macar odata!

Totusi, multi dintre clientii si prietenii mei practica yoga. Am observat de asemenea ca yoga este foarte populara in randul prietenelor mamei mele care au varste cuprinse intre  50 si 60 de ani.Toate afirma ca yoga este excelenta si le ajuta sa-si controleze atat greutatea dar in acelasi timp le mentine flexibile si puternice.

Exercitiile folosite in yoga(asanas) sunt foarte provocatoare si multe dintre ele necesita o mare doza de putere pentru a putea fi duse la bun sfarsit. Intr-o sesiune de 30 de minute puteti face  un set de asanas care va lucreaza intreg corpul; unele dintre ele tintesc piciorele si partea inferioara a corpului in timp ce altele lucreaza bratele, pieptul si spatele in acelasi timp.

A fost demonstrat ca lucrandu-ti muschii si crescand masa muscular se ard mai multe grasimi prin intensificarea procesului metabolic al organismului.Acesta este principalul motiv pentru care eu cred ca yoga poate ajuta in incercarea de a pierde in greutate. De asemenea textele yoga sustin ca unele din pozitii stimuleaza glanda tiroida care la randul ei  acceleraeaza metabolismul.

Experienta cititorilor cu yoga

As dori sa deschid topicul urmator tuturot cititorilor care au incercat yoga si pilates dar si alte stiluri similare de exercitii. Va ajutat in incercarea de a pierde in greutate? Ce alte beneficii mai are? Ati practicat si unele cure de slabire in acest timp ?Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*