Home / Dr Oz / Dr Oz te ajuta sa slabesti
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dr Oz te ajuta sa slabesti

Mediatizata de catre Oprah, dieta Dr. Oz a facut furori repede si cu forta. S-ar putea sa fi auzit de Dr. Oz si publicatiile sale originale, care s-au dezvoltat in mediul dietelor. Daca totusi te intrebi cine e Dr. Oz si ce presupun dietele sale ai ajuns unde trebuia.

Cine e Dr. Oz?

Mehmet Oz este absolvent al Facultatii Harvard si are licenta medicala de la Universitatea din Pennsylvania. El este profesor si vice – director al chirurgiei la Universitatea Columbia din New York. De asemenea, este si director medical la Centrul Medical Integrat si director la Institutul Inimii la New York in cadrul Centrului Medical Prezbiterial al Universitatii Columbia. Este cunoscut mai ales pentru seriile de carti numite „Tu”. Lucreaza impreuna cu Dr. Michael Roizen, mai ales pentru proiectele de carti. Dr. Oz si Dr. Roizen au avut nenumarate aparitii la televiziuni in cadrul unor emisiuni majore, inclusiv Oprah si Buna dimineata, America.

Ce presupune dieta Dr. Oz?

Pierderea in greutate nu este motivul principal al dietei Dr. Oz. In schimb, programul accentueaza mai mult starea generala de sanatate si prevenirea bolilor. Acestea sunt monitorizate prin circumferinta taliei, in timp ce numarul care apare pe cantar este mult mai putin important. Potrivit Dr. Oz, circumferinta taliei ideala in cazul unei femei de 30 de ani este 65 de centimetri si de 70 in cazul unui barbat de 30 de ani. Motivul pentru care accentul cade pe marimea taliei este pentru ca tesutul adipos din zona abdominala este factor important in cazul factorilor de risc al unor conditii medicale ca bolile de inima si diabetul. Dieta Dr. Oz promoveaza un stil de viata sanatos accentuand nutritia, fitnessul si o minte sanatoasa. Nu este o dieta fulger care sa te scape de 5 kilograme intr-o saptamana. Nu e vorba sa incapi in jeans mici. Mai mult, dieta Dr. Oz iti ofera informatii legate de cum functioneaza corpul tau sperand sa faci alegeri care iti hranesc corpul la capacitatea optima. Ca rezultat, kilogramele in plus vor disparea.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*