Home / Dr Oz / Dr Oz si dieta rapida
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dr Oz si dieta rapida

Chiar si daca a venit deja, inca poti slabi suficient ca sa poti merge la plaja linistita. In emisiunea sa, Dr Oz impreuna Dr Joel Fuhrman au aratat cum se poate manca si slabi in acelasi timp. Este singura dieta severa aprobata de dr Oz. In sapte zile poti manca atat cat doresti si sa slabesti pana la 5 kilograme.

O doamna a slabit 60 de kilograme intr-un singur an, o alta a slabit 50 de kilograme. Dr. Fuhrman spune ca majoritatea dietelor de slabit presupun reducerea caloriilor si a grasimilor, cand, in realitate, ar trebui sa se concentreze asupra consumarii alimentelor nutritioase. Cu cat consumi mai mult aceste alimente, ca fructele si granele, cu atat mai mult slabesti. Alimentele care ard cel mai repede grasimile sunt cele cu continut bogat de nutrienti. Mananca mai putine dulciuri, carnuri si lactate pentru ca sunt bogate in calorii.

Dr Oz: Primul pas pentru dieta rapida a Dr Oz este sa intelegi Scala Alimentelor a Densitatii Nutrientilor care merge de la 0 la 100. Alimetele cele mai aproape de 0 sunt dulciurile si gustarile, carnurile sunt la nivelul 6, lactatele integrale la 8. Legumele care contin amidon sunt la 25, fructele proaspete la 45, iar zarzavturile cu frunze inchise la culoare sunt la 100. Concentreaza-te asupra consumul acelor alimente care au numere ridicate, de exemplu fructele proaspete si zarzavaturile cu frunze inchise la culoare. Dr Oz aminteste ca nu trebuie sa consumi doar acele alimente, insa celelalte trebuie consumate cu moderatie pentru ca pot sabota eforturile de a pierde in greutate.

Dr Oz sustine ca cu cat vei consuma mai multe alimente cu numar ridicat, cu atat mai multe grasimi vei arde. Daca mananci un bol mic de chipsuri (1000 de calorii) pe saptamana si nu le arzi, in timp de un an te vei ingrasa 8 kilograme si vei avea o senzatie de foame toxica ce te va face sa mananci mai mult. Daca mananci aceeasi cantitate de calorii in alimente pline de nutrienti (legume de exemplu) vei slabi.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro