Home / Dr Oz / Dr. Oz si dieta de 28 de zile
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dr. Oz si dieta de 28 de zile

Dieta de 28 de zile a Dr. Oz functioneaza prin eliminarea treptata a carbohidratilor nesanatosi din alimentatie. Trebuie sa te limitezi la o portie sau servire de carbohidrati pe zi si sa gasesti activitati non – alimentare pentru a trata declansatorii.

Doi dintre cei mai obisnuiti declansatori ai alimentatatiei cu carbohidrati nesanatosi sunt singuratatea si stresul. Tine minte ca desi carbohidratii nesanatosi elibereaza serotonina in creier, exista si alte modalitati mai sanatoase de a elibera substanta chimica ce ne ajuta sa ne simtim bine. Daca te simti singura incearca pur si simplu sa ridici telefonul si sa iti suni sponsorul sau un prieten. Socializeaza, cere ajutor, urmareste un film etc. Daca esti stresata, linisteste-te printr-o activitate relaxanta. De exemplu, poti incerca o baie cu spuma, lumanari sau o plimbare calmanta in imprejurimi.

In saptamana a patra a dietei de 28 de zile a Dr. Oz va trebui sa elimini toti carbohidratii nesanatosi din dieta de fiecare zi. Va trebui sa te concentrezi pe adaugarea unor activitati care ridica nivelul de hormoni pozitivi.

Iti prezentam trei modalitati simple recomandate de Dr. Oz pentru a obtine acest lucru:

Serotonina: dormi suficient pentru a elimina dependenta de carbohidrati nesanatosi. Lipsa de somn interfereaza cu productia de serotonina. Cand nu dormi intre 7 si 9 ore pe noapte, creierul elibereaza grelina – un hormon care te indeamna sa ai pofte pentru carbohidrati nesanatosi.

Oxitocina: este numit si hormonul imbratisarilor. Fii intima cu partenerul/a, imbratiseaza-ti copilul sau joaca-te cu animalul de casa. Toate aceste activitati vor elibera oxitocina care te va face mai fericita, linistita si conectata. Cand ne simtim astfel, poftele pentru carbohidratii sanatosi dispar.

O alta recomandare a Dr. Oz o reprezinta vitamina D: un hormon important pentru starea generala de sanatate, inclusiv a starii. Ia doza zilnica de vitamina D prin expunerea la soare pentru 20 de minute pe zi. Daca ai parte de mai mult de atat, asigura-te ca ai crema cu protectie solara. Poti incerca sa practici anumite exercitii ca plimbatul sau bicicleta. Daca nu e soare, mananca alimente bogate in vitamina D ca somonul si tonul sau ia suplimente cu vitamina D.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*