Home / Dr Oz / Dr Oz – planul de dieta de 7 zile
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dr Oz – planul de dieta de 7 zile

Vrei sa stii cum sa slabesti fara sa tii dieta?

Dr Oz sustine ca prin planul de dieta de 7 zile pentru cresterea ratei metabolice nu iti va fi foame niciodata. De fapt, poti sa incepi procesul de slabire in doar sapte zile. Cu acest plan de dieta poti sa spui la revedere metabolismului incet!

Dr Oz a fost in New York pentru a arata oamenilor cum sa isi refaca metabolismul. Cand esti tanar ai mai multa masa musculara, care ofera energie si nu te ingrasi. Odata cu varsta, trebuie sa te chinui mai mult ca sa slabesti sau ca sa iti mentii greutatea. Dupa varsta de 40 de ani metabolismul incetineste si mai mult facand slabirea si mai dificila.

Cam cum arata planul de dieta al Dr Oz?

In primul rand, trebuie sa verifici care este rata ta metabolica. Lisa, o persoana din public, spunea ca odata cu varsta, a crescut si in greutate. I-a spus Dr Oz ca in fiecare zi se plimba pentru 45 de minute, adica un nivel de activitate moderat. Dupa ce Dr Oz a calculat rata sa metabolica (incluzand greutatea, inaltimea si nivelul de activitate) a aflat ca Lisa arde in fiecare zi 2255 de calorii. Acest lcuru inseamna ca poate manca tot atatea calorii inainte sa mai ia in greutate.

In a doua zi a planului de dieta Dr Oz trebuie sa tai 100 de calorii pe zi. Dr Oz spune ca uneori tinem dieta, dar nu cum trebuie. Cand consumi mai putine calorii decat are nevoie corpul, acesta intra in „foamete” care incetineste metabolismul. In curand vei tine dieta si nu vei mai slabi. Cea mai eficienta metoda de a slabi este sa tai 100 de calorii din aportul zilnic.

In a treia zi a planului de dieta Dr Oz trebuie sa adaugi proteine. Acestea ard de doua ori mai multe calorii decat carbohidratii. Una dintre cele mai bune surse de proteine este pestele pentru ca include acizi grasi omega 3, care cresc enzimele care ard grasimile. Pentru efect maxim consuma doua mese cu peste pe saptamana.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro