Home / Dr Oz / Dr. Oz dezvaluie 5 reguli pentru a slabi 5 kilograme
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dr. Oz dezvaluie 5 reguli pentru a slabi 5 kilograme

In cadrul emisiunii Dr. Oz, unul dintre planurile „Slabeste 5 kilograme simplu” pentru a incuraja oamenii sa isi ia in stapanire sanatatea – cate 5 kilograme odata – implica urmarea a cinci reguli simple. Aceste cinci reguli pentru pierderea in greutate oferite de Dr. Oz si echipa sa pentru a pierde cinci kilograme sunt pasi mici pentru un scop mai inalt de a pierde in greutate semnificativ prin schimbari simple ale obiceiurilor care te vor ajuta sa ai o viata mai sanatoasa si mai lunga. Si daca nu este destul, Dr. Oz accentueaza faptul ca cinci kilograme reprezinta echivalentul a unei marimi in minus la achizitionarea unei rochii noi.

Va trebui sa renunti la bauturile care contin zahar. Potrivit Dr. Oz, inlocuirea unei bauturi dulci pe zi cu apa te va ajuta sa scazi in greutate cu cinci kilograme pe durata unui an.

Nu vei avea sa mananci dupa ora 8 seara. Regleaza-ti cina cu aproximativ trei ore inainte de culcare, in cazul in care lucrezi pana tarziu. Persoanele care mananca la ore tarzii castiga cu pana la 9 kilograme pe an, comparativ cu cei care nu au acest obicei.

Dr. Oz recomanda miscare pentru cel putin 10 minute pe zi. studiile au aratat ca putina miscare pe zi poate avea mai multe beneficii nu doar asupra greutatii, insa si in alte aspecte ale vietii. Un pic de miscare poate face multe.

Tot Dr. Oz recomanda sa nu consumi gustari care sunt mai mari decat propriul pumn. Dificultatea in acest caz este ca tindem sa mancam direct din cutie si nu ne oprim pana nu terminam. Pentru a opri acest obicei, portioneaza-ti gustarile in cantitati de marimea unui pumn si pastreaza-le cu tine in recipiente. Astfel iti poti regla portiile fara sa depasesti cantitatea recomandata.

O alta regula a Dr. Oz este sa te cantaresti zilnic. Stiind cate kilograme ai, iti va mentine dorinta de a slabi. Cercetarile au aratat ca daca ne cantarim in fiecare zi, ne vom simti responsabili si vom avea mai mult succes in pierderea in greutate.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*