Home / Dr Oz / Dr. Oz: 4 metode noi de ardere a grasimilor
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dr. Oz: 4 metode noi de ardere a grasimilor

Este un alt segment „Cel mai bun dintre cele mai bune” ale Dr Oz, in care ofera cele mai bune sfaturi ale expertilor cu privire la un stil de viata mai sanatos, infatisarea tanara si cum sa arzi grasimile mai repede. Fara alte prezentari, urmeaza 4 metode de ardere mai rapida a grasimilor:

1. Suprafata laterala

In principiu, se refera la ceeasi miscare pe care o folosesti in momentul in care utilizezi patinele, insa se executa fara patinele in sine, iar in loc sa aluneci  pe suprafata, te misti dintr-o parte in alta. Dr Oz precizeaza ca, daca nu prea ai fost activa in ultimul timp si/sau esti supraponderala, trebuie sa ai grija sa nu exagerezi cu aceasta miscare deoarece solicita corpul destul de mult.

2. Dr Oz recomanda sa bei bauturi din cacao fiarta sau cafea organica 100 %, daca vrei sa cheltui mai putin pentru bautura pentru arderea mai rapida a grasimilor. Se stie ca atat cafeaua cat si cacao au proprietati de a creste rata metabolica si, deci, de ardere a tesutului adipos.

3. Exista o miscare de dans, pe care probabil ati vazut-o si in emisiunea „Dansand cu starurile”, in care trunchiul si coapsele se misca simultan in directii diferite. Bineinteles, s-ar putea ca aceasta miscare sa fie usor peste putintele multora dintre noi.

4. Cea mai simpla metoda de ardere a grasimilor mai repede recomandata si de dr Oz o reprezinta consumul a 25 de grame de fibre in fiecare zi. Psyllium – ul este o metoda foarte buna de a primi fibrele de care ai nevoie pentru a arde grasimile. Printre beneficiile sale amintim si faptul ca are rol de detoxifiere a organismului. In plus, consumand suficiente legume si o cantitate potrivita de fructe in fiecare zi, cu siguranta vei putea sa iti imdeplinesti doza zilnica de fibre de care ai nevoie.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*