Home / Diete de Slabit / De ce nu sunt bune unele Diete ?
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

De ce nu sunt bune unele Diete ?

Dietele stricte si monotone functioneaza (pentru scurt timp) din diverse motive, unul dintre cele mai importante fiind socul scurt, dar intens manifestat asupra sistemelor digestiv, glandular, muscular etc. Dupa perioadele lungi de hranire nepotrivita, cu scopul de a slabi, se pierde in greutate prin ingerarea acelorasi feluri de mancare.

Acest mod de slabire se bazeaza pe apa, pentru ca dietele drastice dezechilibreaza metabolismul prin asimilarea unei cantitati insuficiente de calorii, iar nicidecum a alimentelor care stimuleaza arderea acestora. Este aproape imposibil sa suportati astfel de diete o anumita perioada, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, papilele guistative se vor revolta impotriva mancarurilor respective. N-o sa mai vreti in veci sa vedeti in fata ochilor vreo cutie de branza dietetica sau macar o salata.

Alimentatia monotona este dusmanul celui sau celei care doreste sa slabeasca, dusman cu care nu veti avea de-a face daca apelati la programul de slabit pe baza de alimente care stimuleaza arderea grasimilor.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*