Home / Diete Vedete / Dieta Victoria Beckham pentru a slabi 10 kg in 30 de zile
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta Victoria Beckham pentru a slabi 10 kg in 30 de zile

Dupa nasterea fetitei sale, Victoria Beckham a inceput sa tina dieta pentru ca silueta ei sa isi revina la normal. Zvonurile atesta ca dieta Victoria Beckham  este dura si limiteaza alimentele consumabile foarte mult, insa efectele sun vizibile dupa foarte putin timp. Dieta, numita Five Hands (Cinci maini) consta in urmarea unui meniu strict care cuprinde cinci portii de marimea unei palme, in fiecare zi. este o dieta bazate in mare parte pe proteine ca somonul afumat, creveti cu chili, sushi de ton, fructe goji, nuci si omleta.

In cadrul dietei Victoria Beckham aportul de sare si zahar trebui reduc, iar hidratarea joaca un rol esential. Victoria urmeaza si un program de exercitii, Pilates si impachetari cu alge, despre care se crede ca pot eliimina pana la un kilogram pe sesiune. Desi Victoria este mama a 4 copii, fizicul ei este identic cu cel de dinaintea primei nasteri.

La cinci zile dupa ce a nascut a inceput dieta cu cele cinci mese bogate in proteine acompaniate de legume, consumand multa apa si rontaind doar alune si fructe goji.

Dieta Victoria Beckham poate fi considerata drastica, insa are un temei. Dieta bogata in proteina este necesara pentru recuperarea fortei dupa nastere. Victoria nu reppeta niciuna dintre mese de-a lungul saptamanii deoarece considera ca varietatea este foarte importanta pentru a primi nutritia de care are nevoie si deci mesele ei sunt echilibrate. Astfel, spanacul si broccoliul ajung si ele in dieta Five hands.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro