Home / Dr Oz / Dieta Tu a Dr Oz
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta Tu a Dr Oz

In cartea sa, Dieta Tu,  Dr Oz explica concis si clar cum functioneaza corpul cand vine vorba de administrarea greutatii si iti prezinta un plan de actiune pentru a-l pune in aplicare si pentru a obtine circumferinta taliei dorita. Trebuie sa tii minte ca masurarea taliei este cu mult mai importanta decat numarul de pe cantar deoarece alterarea formei corpului prin pierderea grasimii din zona abdomenului este scopul aici. Urmatoarele instructiuni creaza Dieta Tu din cartea dr Oz:

Incepe un program de 14 zile in care sa elimini complet grasimile saturate si acizii grasi nesanatosi, limiteaza consumul de zahar si faina rafinata la minim, elimina 100 calorii din consumul alimentar zilnic si vei slabi un kilogram pe luna.

Incepe prin masurarea taliei.

Fa o plimbare zilnica de 30 de minute, nu incerca sa gasesti scuze ca sa eviti.

Gaseste pe cineva care sa faca dieta impreuna cu tine sau care iti ofere sprijin moral.

Curata bucataria si umple-o cu alimente nutritioase si sanatoase.

Mananca de trei ori pe zi si cel putin o gustare in fiecare zi.

Dr Oz recomanda ca micul dejun si pranzul sa fie similare de la o zi la alta pentru ca varietatea prea mare poate duce la indulgenta excesiva.

Incearca sa dormi sapte – opt ore pe noapte.

Bea fluide suficiente.

Informatii aditionale pentru dieta Tu a Dr Oz

In cartea sa, Dr Oz a introdus si un numar de retete, teste, diferite informatii si planuri de dieta. De exemplu, intelegerea etichetelor de pe alimente este foarte importanta din cauza criteriului de eliminare a grasimilor saturate, a zaharului si a fainei rafinate din dieta. De exemplu, zaharul nu este mentionat ca atare; poate fi numit sirop de porumb. Pentru ca planul de dieta este bazat pe sfaturi medicale reale, in ceea ce priveste nutritia si fitnessul, aceste principii functioneaza. Totusi, trebuie sa ai rabdare pentru ca nu este un regim rapid de slabire. De regula, schimbarile in comportament iau timp si nu apar peste noapte, insa efectele dureaza.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro