Home / Diete de Slabit / Dieta South Beach te ajuta sa slabesti 7 kg in 14 zile
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta South Beach te ajuta sa slabesti 7 kg in 14 zile

Planul de dieta South Beach a fost creata de cardiologul Arthur Agatson, director al Centrului de Preventie pentru Bolile Cardiace din Miami, Florida. Dieta include un meniu realizat de un medic nutritionist si te ajuta sa slabesti pana la 7 kilograme in primele 14 zile. Seamana cu unele diete pe baza proteica deoarece in prima faza ea reduce consumul de carbohidrati pentru a repezi procesul de slabire si introduce carbohidratii buni, cu indice glicemic scazut. In prima faza, de doua saptamani, dieta interzice consumul anumitor alimente ca pastele, painea, orezul si altele.

Daca este respectata, dieta South Beach te poate ajuta sa slabesti 7 kilograme in primele 2 saptamani, iar in urmatoarea faza cate 1-2 kilograme pe saptamana. Acesta este unul dintre avantajele dietei: slabesti, mancand sanatos. Prin faptul ca elimini anumite tipuri de mancare care contin grasimi saturate te vei putea proteja de dezvoltarea bolilor cardiovasculare. In plus, folosind aceasta dieta te vei auto educa in privinta asocierilor corecte de alimente si vei invata sa duci un stil de viata sanatos. Dezavantajul este ca s-ar putea sa prezinti retineri cand vine vorba de renuntarea la anumite alimente, in prima faza a dietei.

Dieta South Beach interzice consumul cartofilor, pastelor, a orezului, painii si a fructelor, insa doar pentru o perioada limitata. Ele vor reveni in dieta dupa primele doua saptamani. Alte alimente interzise sunt dulciurile, zaharul si alcoolul. Printre alimentele permise sunt incluse carnea si fructele de mare, legumele, branzeturile si nucile. Respectand cele trei mese principale ale zilei vei invata sa duci un stil de viata echilibrat si mai sanatos.

Dieta te ajuta sa slabesti in mod sanatos si delicios, spre deosebire de alte diete care prezinta mai mult restrictii decat beneficii. De exemplu, dieta Atkins elimina complet consumul de carbohidrati, spre deosebire de South Beach care ii introduce treptat in planul de dieta. Astfel se reduc sansele de a aparea efectul yo-yo – repunerea kilogramelor pierdute de-a lungul dietei.

 Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*