Home / Diete Vedete / Dieta Monica Anghel te ajuta sa slabesti 20 de kg in 5 luni
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta Monica Anghel te ajuta sa slabesti 20 de kg in 5 luni

Dieta Monica Anghel este un regim disociat de tipul 3/3/3 potrivit pentru persoanele care dorsec sa slabeasca mai multe kilograme in timp mai scurt. Regimul disociat de acest tip este foarte simplu: trei zile se consuma un singut tip de aliment. De exemplu, trei zile se poate consuma carne si mezeluri, organe sau tacanita, insa fara orez. Urmatoarele trei zile pot fi dedicate legumelor si fructelor, insa in aceasta periaoda sunt excluse mazarea, orezul, fasolea verde, cartofii, bananele, toate tipurile de seminte, perele, strugurii si fructele confiate. In zilele dedicate lactatele era permis orice, chiar si smantana.

In urma dietei Monica Anghel a reusit sa slabeasca 20 de kilograme in 5 luni, printre care 7 kilograme chiar in primele 2 saptamani ale dietei. Urmeaza o perioada in care trupul slabeste treptat deoarece organismul se obisnuieste cu noul regim.

Printre alimentele permise se numara si batoanele fara zahar sau chiar bomboane cu zaharina.

Monica Anghel a declarat ca, in mod obisnuit, pentru o a tine o dieta de slabit este nevoie de motivatie puternica. Cu aceasta dieta Monica nu a avut niciun fel de probleme, nici fizice, nici psihice. Dieta disociata 3/3/3 nu este atat de restrictiva cum sunt altele si deci este mai usor de tinut. Monica recomanda evitarea excesurilor de toate felurile, pentru a evita efectul yo-yo – luarea inapoi a kilogramelor.

Dieta Monica Anghel poate fi acompaniata si de minimul de exercitii fizice zilnice pentru a asigura pierderea de kilograme si tonifierea corpului.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*