Home / Diete Vedete / Dieta Mihaelei Radulescu cu care a slabit 30 de kg !
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta Mihaelei Radulescu cu care a slabit 30 de kg !

Ce a mancat Mihaela Radulescu?

Fara paine, dulciuri, grasimi, fara alcool sau bauturi acidulate. In afara de acestea orice dar cu accent major pe: legume, morcovi, broccoli, sparanghel, rosii, ardei grasi, carne de pui sau de peste doar fierte sau grill, fara prajeli.

Fructele sunt permise: mere, fructe rosii de padure, citrice, struguri rosii. apa se bea foarte des si in cantitati mari, ceaiuri deasemenea pe parcursul zilei dar fara zahar.

Se mananca de 4-5 ori pe zi si niciodata mai tarziu de ora 8 seara.

Odihna este un factor foarte important. 8 ore de somn zilnice fara exceptii iar ca suplimente se pot lua diferite complexe de multivitamine cu exceptia vitaminei B care face pofta de mancare.

La toate acestea se adauga si miscare zilnica. Cel putin 30 de minute de mers pe jos in fiecare zisi cateva exercitii de abdomene acasa. Deasemenea este recomandat sa practicam sport si sa facem miscare ori de cate ori avem timp si in orice tip de activitate care necesita efort fizic.

La 40 de ani, o femeie trebuie sa aiba mai multa grija ca niciodata de corpul ei, iar asta nu se face la cabinetul de chirurgie si nici prin diete drastice, ci printr-un stil de viata echilibrat.
Va prezentam si alte metode de slabit .Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*