Home / Dr Oz / Dieta mananca ce iubesti a Dr Oz
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta mananca ce iubesti a Dr Oz

Paste, friptura, ciocolata…Dr Oz explica de ce metoda de a manca ce e mai buna din meniu este cea mai buna si simpla metoda de a slabi 5 kilograme, pentru totdeauna.

Ati mai vazut promisiuni asemenatoare – mananca alimentele tale preferate si slabeste. Scepticul din tine se gandeste – Glumesti? Mancand alimentele mele preferate am luat in greutate. Dar, de data asta e real. Dieta de slabire a dr Oz presupune cateva favorite faimoase, dar si schimburi, in cazul in care preferi alte rasfaturi.

Exista un motiv stiintific pentru a urma un program de slabire care nu implica deprivarea alimentelor in masa. Cei care tin dieta se restrictioneaza prea mult – elimina categorii de mancare in totalitate sau aproape, de exemplu grasimile sau carbohidratii, iar dupa doar trei zile incep sa tanjeasca dupa alimentele pe care nu au voie sa le manance. Chiar si deprivarea anticipata – cand stii ca urmeaza sa tii o dieta – poate declansa un consum excesiv in zilele dinaintea dietei. Acest fenomen este unul comun, cercetatorii l-au denumit „efectul ultimei cine”.

E vorba de slabire. „Nu te poti opri din mancat. De parca ti-ai tine respiratia sub apa pe timp indefinit” spune dr Oz, medic chirurg la Spitalul Prezbiterian din New York.

Ce anume se intampla? Cand incerci sa slabesti, corpul tau este rareori in stare de asta. Nu interpreteaza dieta in felul in care o faci tu, pentru ca sa fii sanatos si sa intri in costumul de baie. Pierzand cateva kilograme, corpul tau va crede ca esti infometata si intra in actiune. Dr Oz spune ca „dietele cu aport caloric scazut trimit un mesaj de panica creierului pentru a comanda un semnal de foamete in restul corpului”. In loc sa slabesti o anumita cantitate, corpul tau va depozita grasimile ca mecanism natural de protectie.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro